Versterk je business met een goed doordacht interieur.

15 november 2021

Een goed doordacht interieur

Wanneer jij als bedrijf of organisatie verhuis of verbouw plannen hebt, kom je voor veel verschillende keuzes te staan. Keuzes die je in een keer goed wilt maken. Verkeerde keuzes kunnen namelijk voor veel ongemak en onverziene kosten zorgen. Iets wat je natuurlijk altijd wilt voorkomen. Een interieurarchitect of ontwerper die een goed doordacht interieur voor jou ontwerpt, kan jij helpen, dit te voorkomen. Hierdoor ontstaat er een interieur welke volledig aansluit bij jouw organisatie en het beste in jullie naar boven haalt. Zodat ook jullie interieur Kan gaan bijdragen aan jullie succes. In deze blog neem ik jullie graag mee in het effect hiervan. 

Versterk jouw merk

Iedere organisatie heeft zijn eigen verhaal, dit verhaal, kenmerkt jullie merk en identiteit, maakt jullie uniek, herkenbaar en zorgt voor een professionele uitstraling. Dit is jullie merkidentiteit, door dit in alle communicatie en uitingen te laten zien, zorg je voor herkenbaarheid, geloofwaardigheid en vertrouwen. Wanneer je dit goed aanpakt, worden jouw klanten straks jouw fans, hoe gaaf is dat?!

Het interieur speelt hierin een belangrijk onderdeel, wanneer het DNA van jouw organisatie zichtbaar en voelbaar is in het interieur, zet je jouw merk nog meer kracht bij en zorg je voor een goede eerste indruk. Waarbij de bezoeker direct weet aan het juiste adres te zijn, je komt hierbij professioneel over en jouw organisatie zal niet snel vergeten worden! 

Naast jouw klant, wordt ook door je medewerkers de identiteit van jouw organisatie volledig ervaren, hierdoor wordt dit gemakkelijker uitgedragen in het werk en wordt het “Wij-gevoel” versterkt.

Meer efficiëntie, hogere productiviteit

Door goed na te denken over de gebruiker, de activiteiten en bewegingen door de ruimte, weet je waar de knelpunten zitten en kun je hierop anticiperen in het ontwerp. Met o.a. een goede indeling van de ruimte, slimme oplossingen, een goede routing door het gebouw, kun je meer efficiency realiseren. Dit werkt mee aan een hogere productiviteit binnen jouw organisatie. 

Duurzame oplossingen

Een goed doordacht ontwerp, verkleint de impact op het milieu. Wanneer de aandacht niet alleen uitgaat naar esthetiek en de laatste trends, maar ook het gebruik op langere termijn wordt meegenomen, waarbij er wordt gekozen voor de juiste en kwalitatief hoogwaardige producten en materialen, dan gaat jouw interieur veel langer mee. 

Wij denken ook altijd graag na over afkomst, hergebruik en circulariteit van materialen en producten binnen een ontwerp, om hiermee de impact op ons milieu, zo nog verder te kunnen verkleinen. Hier vertellen wij daar graag meer over.

Een gezonde omgeving

In een gezonde omgeving, een omgeving waarin je je comfortabel voelt, voel je je goed en op je gemak, kun je je langer focussen en ben je productiever. Dit heeft niet alleen een positief effect op jouw medewerkers, maar ook op je klant. Daarnaast kun je met je interieur ook een gezonde levensstijl stimuleren, zoals gezonder eten, meer bewegen, voldoende water drinken en ruimte nemen voor voldoende ontspanning.

Blije mensen & meer werk geluk.

Wanneer je in een omgeving werkt, waar je automatisch blij van wordt en waar je je op je gemak voelt, zorgt dit ook voor een betere werksfeer. Dit versterkt het “Wij-gevoel” binnen je organisatie en zorgt voor meer werk geluk. Medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter, kunnen zich beter focussen en zijn productiever. Ook op het ziekteverzuim heeft dit een positief effect.


Naast deze rij mooie effecten van een goed doordacht interieur, kun je vaak ook veel onvoorziene kosten en ongemakken voorkomen, door goed na te denken over de verbouw of verhuis plannen van jouw organisatie. Geen tijd voor alle keuze stress? Dan nemen wij deze zorgen graag voor je uithanden en bezorgen wij jouw het Wow-effect er gratis bij! 

 

Durf jij de uitdaging aan?!

Lees verder:

Nieuwsgierig geworden?

Is jouw merk toe aan een ruimtelijke vertaling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!