Inspiratie

Voor goede verhalen, inspiratie, tips en de laatste ontwikkelingen ben je hier op de juiste plek.

Inspiratie kan ik overal vinden, soms word ik geïnspireerd door andere ontwerpers of tijdens een museum bezoek. Maar vaker is dit gewoon tijdens een wandeling door de stad of in de natuur, bijvoorbeeld tijdens het maken van een mooie reis. Daarnaast vergaar ik graag nieuwe kennis door onderzoek te doen en veel te lezen.

Ik vind het leuk om deze dingen met jou te delen, op deze pagina vind je dan ook regelmatig een nieuw bericht over bijvoorbeeld de laatste trends, leuke tips en adviezen of gewoon dingen die ik tegen kom, die ik mooi vind en die mij inspireren. Hopelijk kan ik jou hiermee ook inspireren! 

 

Daarnaast deel ik deze en andere dingen ook graag via Instagram, LinkedIn of Pinterest! zie ik je daar?

Klaar om aan de slag te gaan?

Zo’n sterk, nieuw interieur begint natuurlijk met het plannen van een afspraak, 

dit kan via de contact pagina of neem rechtstreeks contact met mij op. 

Of bel direct met Tineke: 06 5090 9590

Mailen mag ook: hello@studiotnk.nl