Werkwijze en Diensten

Een ontspannen thuis

Jouw eigen huis, dat moet de plek zijn, waar jij je kunt ontspannen na een drukke werkdag en waar je volledig jezelf kunt zijn. Een plek die aansluit op jouw persoonlijkheid & levensstijl. 

Sta jij op het punt te verhuizen of ga een nieuwe woning bouwen of je huidige woning verbouwen? Een mooi vooruitzicht, je bent dan waarschijnlijk al aan het nadenken hoe dit ervoor jou uit moet zien. Om te zorgen dat jouw nieuwe woning, ook echt jouw thuis wordt, waar alles een eigenplek heeft en je interieur in balans is, is een goed plan van essentieel belang. 

Met al mijn kennis en creativiteit sta ik aan jouw zijde, als een rode draad door het project, help ik jouw met het maken van de juiste keuzes en vooral met het realiseren van plek, wat straks jouw thuis is. 

 

Mijn expertise:

Onze diensten

Verbouwen

Daar komt veel bij kijken, er moeten veel keuzes worden gemaakt en je wilt dit natuurlijk in 1 keer goed doen. Dan is het wel zo fijn, dat je dit niet overhaast hoeft te doen, maar dat alles van te voren goed is uitgedacht.Nieuwbouw

Van een nieuwbouw woning, een gezellig en ontspannen thuis maken. Dat kan een hele uitdaging zijn.

En in het bouwproces, moeten er al veel keuzes gemaakt worden. Want welke vloer ga je kiezen? Welke kleuren komen er op de muur? En waar moeten toch die aansluitpunten komen?

Maatwerk

Een nieuwe keuken, inbouwkast of handige thuiswerkplek? Ik kan ieder meubel voor je ontwerpen.
Ik werk het technisch voor je uit en kan je in contact brengen met een geschikte meubelmaker.Onze werkwijze

Het begint bij jou.

Mijn werkwijze bestaat uit een aantal stappen, daarbij beginnen we altijd bij jou, want het interieur, ontwerpen we voor jou. Daarom is het belangrijk dat we goed weten wie je bent en hoe je in het leven staat, samen gaan we onderzoeken wat voor jou essentieel is. Dit vormt het uitgangspunt van het ontwerp.

Verwacht dan ook veel vragen van mijn kant, over wat jij belangrijk vind in het leven, hoe jij het beste kunt ontspannen en wat je graag wilt uitstralen.

onze diensten en werkwijze
onze diensten en werkwijze
onze diensten en werkwijze

Een creatief proces

Wanneer we de essentie kennen, kunnen we starten met ontwerpen. Wij gaan opzoek naar de beste invulling van de ruimtes, indeling materialen, stijl en sfeer, alles komt aan bod.

Dit ontwerpproces bestaat uit een aantal fases waarin we steeds een stapje dichterbij het eindontwerp zullen komen. 

Tussendoor hebben we verschillende contact momenten, om alles te bespreken en om hier en daar wat bij te schaven.

Werkwijze

De uitvoering

Wanneer alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen, kan er gestart worden met de realisatie. Ik zorg ervoor dat alle tekeningen en documenten klaar zijn voor de uitvoering. 

Met een sterk netwerk van uitvoerende partijen zorgen we er samen voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Indien gewenst houd ik daarbij de regie voor jou in handen en door regelmatig op locatie aanwezig te zijn, zorg ik er ook voor dat het alles daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd, zoals het is ontworpen.

Werkwijze

onze diensten en werkwijze
Van merk om naar ruimtelijke beleving. Wij ontwerpen interieurs, op basis van jouw merk en organisatie - onze diensten en werkwijze.

"Jouw dag wordt positief beïnvloed
door de ruimte om je heen"

Dit zeggen onze klanten:

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!