Portfolio

In het verleden hebben wij al mooie projecten mogen realiseren, een selectie van deze interieurs vind je hier.

Coming soon...

Interieurontwerp, Restaurant de Paalkoepel

Villa Zuidlaarderveen

In Zuidlaarderveen wordt er op dit moment gebouwd aan deze prachtige vrijstaande villa. Waarvoor wij zijn gevraagd een stijlvolle en fijne woonomgeving te realiseren.

Dumo Tweewielers

Onze opdrachtgever Dumo Fietsen, verhuisd naar de binnenstad van Groningen. Daarom mochten wij aan de slag met een ontwerp voor de winkel

Woning Hoogkerk

De opdrachtgevers van deze woning, liepen tijdens de verbouwing tegen een aantal vragen op. Daarom maakten wij een interieurontwerp, van indeling tot kleurgebruik en lichtplan in lijn met de huidige verbouwing.

Militex

voor Militex mochten wij het kantoor in IJmuiden ontwerpen. Een kantoor waarin naast een fijne werkomgeving, duurzaamheid en merk-identiteit het uitgangspunt zijn. 

New for Man

Deze mannenmode zaak in Hoogezand, was toe aan vernieuwing. Wij maakten een ontwerp, met een geheel nieuwe beleving, zonder daarbij alles volledig te vernieuwen.

Jongerenzorg

Voor Jongerenzorg Nederland ben ik gevraagd om een ontwerp te maken voor het nieuwe kantoor. In ons ontwerp vormen minimalisme en eenvoud de basis, in een combinatie van warme kleuren en strakke lijnen, wordt dit een werkplek waar je graag wilt werken en je je welkom voelt. 

Woning Helpman

Deze opdrachtgevers kochten een karakteristieke boven-woning uit 1916 in Groningen, de huidige indeling en afwerking van de woning voldeed nog niet aan de wensen van de bewoners. 

Snowlimits

Deze wintersport store, was toe aan beleving! Zodat het vakantiegevoel al begint te kriebelen als je naar binnen stapt. En je ook tussen je ski- of snowboard-lessen door, graag even een kijkje neemt in de shop.

Klaar om aan de slag te gaan?

Zo’n sterk, nieuw interieur begint natuurlijk met het plannen van een afspraak, 

dit kan via de contact pagina of neem rechtstreeks contact met mij op. 

Of bel direct met Tineke: 06 5090 9590

Mailen mag ook: hello@studiotnk.nl