Onze Studio

"Met het creëren van gave, waardevolle & duurzame interieurs,
willen wij van deze wereld een mooiere plek maken„

Bij studio TNK zijn we dol op ons vak. Onze ontwerpen ontstaan daardoor altijd met veel liefde, kennis en aandacht, voor alle aspecten in het interieur. Maar vooral voor de gebruiker, want jij krijgt altijd de hoofdrol in het verhaal. Daarbij ontwerpen wij graag interieurs die net even anders zijn. Een omgeving die inspireert en je een glimlach geeft. Wij creëren graag die plek waar jij je prettig voelt en die je bij blijft. Maar vooral ook een omgeving die in lijn ligt met de identiteit van jouw bedrijf. Die omgeving, waarin een verhaal naar voren komt, voelbaar is en wordt beleefd.

Wij dagen onszelf graag uit, om voor jou tot een perfect passend interieurontwerp te komen en gaan daarbij altijd opzoek naar de beste oplossingen. Daarbij durven we een stap verder te kijken dan de opgegeven wensen en overtreffen we graag alle verwachtingen, zodat er echt een WOW- effect ontstaat!

En stel je nou eens voor:

"straks wordt het echt heel erg gaaf!„

Maar wij ontwerpen niet zomaar gave interieurs, want wij kijken ook graag verder dan vandaag, zodat ook onze volgende generaties, kunnen blijven genieten, van al het moois op deze wereld. Met een goed doordacht ontwerp en door de juiste vragen te stellen bij alle keuzes die wij maken binnen het ontwerpproces, willen wij interieurs creëren, die bijdragen aan een mooie, gezonde & duurzame wereld!

De drijvende kracht achter Studio TNK is Tineke, met passie, humor, kennis, veel thee & chocola, zet zij zich voor iedere project weer, met veel enthousiasme in, om de gaafste interieurs te creëren.

Na het volgen van een opleiding interieur-styling en het afronden van de studie HBO bouwkunde, koos Tineke voor haar passie: Interieurontwerp. Zij studeerde vervolgens Cum laude af aan de Master Interieurarchitectuur van de Universiteit Antwerpen. Daar won zij samen met medestudent Astrid Stevens, de Vectorworks ontwerp prijs Benelux in de categorie interieur.

Na het opdoen van de nodige werkervaring bij verschillende bureau’s, maakte Tineke van haar droom werkelijkheid en is Studio TNK ontstaan.

concept denker | praktisch | materiaal junkie | kritisch | buiten mens | rockt die bouwhelm 

Klaar om aan de slag te gaan?

We dagen je uit en plannen graag een afspraak, om kennis te maken 

en het bespreken van de plannen en de mogelijkheden.

Of bel direct: 06 5090 9590