Brand Good Interiors

De ruimte om ons heen is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen, hoe we iets beleven en ons gedragen. Met deze wetenschap, kunnen we ervoor zorgen dat ruimtes voor jou gaan werken. 

Studio TNK ontwerpt duurzame & strategische interieurs voor ambitieuze merken.

Want naast dat wij ontzettend houden van mooi ingerichte ruimtes, houden wij  ook van sterke merken. Wij zetten jouw branding daarom graag extra kracht bij, met een waardevol én duurzaam interieur. Wij vertalen jouw waardes en doelen naar een interieur met een sterke identiteit, door jouw verhaal te laten spreken doormiddel van materiaal, kleur, vorm, licht en proportie.

Zo ontwerpen wij ruimtes die meer doen dan ze moet doen, voor jou en jouw business, maar ook voor een betere wereld en onze toekomstige generaties. Oftewel: Brand Good Interiors.

Zo’n Interieurontwerp ontstaat nooit alleen, wij streven er altijd naar om sámen te werken met de opdrachtgever. We dagen je uit om verder te denken en je zicht te verruimen. Deze betrokkenheid is nodig om jouw bedrijf goed te leren kennen en tot waardevolle resultaten te komen.

 

Partners.

Daarnaast werken we ook veel samen met andere partners, vakmensen en leveranciers uit verschillende disciplines. Hierdoor kunnen wij verder gaan, dan onze eigen kennis rijkt en kunnen we altijd passend maatwerk bieden, voor jouw ontwerpvraag. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld architecten, ingenieurs, marketing en communicatie specialisten maar ook aan projectmanagers en uitvoerende partijen. 

"Tijdens het ontwerpen richt ik mij op het doel dat een ruimte moet vervullen en op de mensen die het gaan gebruiken, daarbij wil ik de natuur zo min mogelijk belasten."

Tineke

De drijvende kracht achter Studio TNK is Tineke Gol, met een nuchtere, realistische aanpak, wordt er vanuit Groningen gewerkt aan een verscheidenheid aan interieurprojecten, altijd zet Tineke zich weer vol passie in, om de gaafste interieurs te creëren.

Na het volgen van een opleiding interieur-styling en het afronden van de studie HBO bouwkunde, koos Tineke voor haar passie: Interieurontwerp. Zij studeerde vervolgens Cum laude af aan de Master Interieurarchitectuur van de Universiteit Antwerpen. Direct naar haar afstuderen, won zij samen met medestudent Astrid Stevens, de Vectorworks ontwerp prijs Benelux in de categorie interieur.

Na een aantal jaar werken bij verschillende Interieur- en architecten bureau’s, kwamen de interieur-vragen steeds vaker rechtstreeks bij Tineke terecht, hierdoor begon het te kriebelen om zelfstandig te worden en is Studio TNK ontstaan. 

Klaar om aan de slag te gaan?

Zo’n sterk, nieuw interieur begint natuurlijk met het plannen van een afspraak, 

dit kan via de contact pagina of neem rechtstreeks contact met mij op. 

Of bel direct met Tineke: 06 5090 9590

Mailen mag ook: hello@studiotnk.nl