Werkwijze en Diensten

Van merk, naar ruimtelijke beleving

Uit onderzoek blijkt dat onze fysieke omgeving onlosmakelijk is verbonden met hoe we iets beleven, ons gedragen en hoe we ons voelen. Het interieur speelt dus een belangrijke rol in het succes van jouw bedrijf. En met deze wetenschap, kunnen wij interieurs ontwerpen, waarmee we jouw merk, vertalen naar een succesvolle ruimtelijke beleving.

Ik help je dan ook graag met het realiseren van een origineel en strategisch interieurontwerp op basis van jouw merk & organisatie. Op deze manier kunnen we jouw bedrijfsruimte extra kracht mee geven, met een waardevol en duurzaam interieur. Want wij ontwerpen graag ruimtes die meer doen dan ze moet doen, voor jou en jouw business, maar ook voor een betere wereld en onze toekomstige generaties.

Expertise:

Onze diensten

Brand Good Scan

Wil jij je interieur beter laten aansluiten op je branding, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Ik kom bij je langs voor een Brand Good Scan en binnen een week ontvang je een rapport met concrete tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.

Interieurontwerp

Ga je verhuizen, verbouwen of uitbreiden? Met een interieurontwerp, ga je goed van start. Wij zorgen ervoor dat het interieur straks volledig aansluit op jouw organisatie. En maken van jouw merk een ware ruimtelijke beleving!

Maatwerk meubilair

Opzoek naar een nieuwe balie, pantry of ander meubel op maat? Ik kan ieder meubel voor jouw ontwerpen. Ik werk het technisch voor je uit en kan je in contact brengen met een geschikte meubelmaker.


Onze werkwijze

Het begint bij jou.

Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen, daarbij beginnen we altijd bij jou, want interieur, ontwerpen we voor jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat we goed weten wie jullie zijn en wat je wilt bereiken met het interieur, samen gaan we onderzoeken wat voor jou essentieel is. Dit vormt het uitgangspunt van het ontwerp.

Ik wil letterlijk het hard horen kloppen en de motor zien draaien, zodat ik alle ins en outs van jouw bedrijf leer kennen.

Verwacht dan ook veel vragen van mijn kant, tijdens de eerste strategische sessie. 

onze diensten en werkwijze
onze diensten en werkwijze
onze diensten en werkwijze

Een creatief proces

Wanneer we de essentie kennen, kunnen we starten met ontwerpen. Wij gaan opzoek naar de beste invulling van de ruimtes, indeling materialen, stijl en sfeer, alles komt aan bod.

Dit ontwerpproces bestaat uit een aantal fases waarin we steeds een stapje dichterbij het eindontwerp zullen komen. 

Tussendoor hebben we verschillende contact momenten, om alles te bespreken en om hier en daar wat bij te schaven.

Werkwijze

De uitvoering

Wanneer alle puzzelstukjes op de juiste plek liggen, kan er gestart worden met de realisatie. Ik zorg ervoor dat alle tekeningen en documenten klaar zijn voor de uitvoering. 

Met een sterk netwerk van uitvoerende partijen zorgen we er samen voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Indien gewenst houd ik daarbij de regie voor jou in handen en door regelmatig op locatie aanwezig te zijn, zorg ik er ook voor dat het alles daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd, zoals het is ontworpen.

Werkwijze

onze diensten en werkwijze
Van merk om naar ruimtelijke beleving. Wij ontwerpen interieurs, op basis van jouw merk en organisatie - onze diensten en werkwijze.

"We love to design interiors that
connect people to the brand"

Deze bedrijven gingen je al voor:

Nieuwsgierig geworden?

Is jouw merk toe aan een ruimtelijke vertaling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!