· 

#1 Friday's Favourites

#1

Vanaf deze week wil ik hier, iedere vrijdag 5 van mijn favoriete interieur producten met jullie gaan delen. Dus laat je lekker inspireren en kijk mee naar de 5 favorieten van deze week!

No 1. Dekendieren - Studio Stelt

 

Dit is echt mijn top favoriet van deze week! Vrolijk gekleurde dieren als statement in je woning, kantoor of winkel! Hoe leuk is dat! Martijn Stelt, bekleed polyester dieren met wollen dekens, goedkoop zijn ze niet, maar dan heb je wel een heel tof beeld in je interieur!  >> Ik ben al aan het sparen! <<

 

 

 

 


No 2. wandklok - KLOQ

Hier wordt je toch ook gewoon blij van? verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren én het leuke is dat je de kleuren zelf kunt samenstellen! 

 


No 3. vloerlamp Cardiff - It's about RoMi

Eenvoud, speels en strakke lijnen. Doordat de lamp schuin voorover leunt, lijkt het net als of hij over je schouder mee kijkt! Super leuk toch? verkrijgbaar in zwart, wit en grijs.No 4. Kumo modular sofa - Hem

Naast dat deze bank er heel gaaf uitziet, is hij ook nog volledig zelf te moduleren van 1,2,3,4-zits of meer. De bank kan zowel recht als in een hoek geschakeld worden en is in de kleuren porselein, grafiet en marine verkrijgbaar. 

 

Ooh en 'Kumo' is Japans voor 'wolk'' met deze bank zit je dus letterlijk in de wolken! 

 


No 5. Lloyd hanglamp - Puik

 

Stoer, natuurlijk en ambacht, deze handgemaakte hanglamp ontworpen door Nieuwe Heren heeft het! Ik zie ze hier al boven de eettafel hangen, of toch in de keuken?