· 

#2 Friday's Favourites

#2

Iedere vrijdag deel ik hier 5 van mijn favoriete interieur producten. Deze week was ik onder andere bezig met het uitzoeken van verlichting. Daarom deze week 5 van mijn favoriete hanglampen!

 

Laat je lekker inspireren en kijk mee naar de 5 favorieten van deze week!

No 1. Bell - Normann Copenhagen

 

Deze hanglamp, bell van Normann copenhagen is, zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op een bel. Robuust, maar toch ook eenvoudig. Een vriendelijke stoere lamp dus. Superleuk om de verschillende afmetingen en kleuren te combineren boven je eettafel!

 

 


No 2. Aim - Flos

 

De speelse hanglamp Aim van Flos, heeft een snoer van wel 9 meter, Het snoer is dan ook een belangrijk onderdeel van het design, en hierdoor kan de lamp op vele manieren worden op gehangen. Als je er meerdere bij elkaar. hangt krijg je door de wirwar van snoeren helemaal eens speels effect! super mooi in een minimalistisch interieur bijvoorbeeld! Dit armatuur is ook verkrijgbaar in het zwart.

 

 

 

 


No 3. Hanglamp Copenhagen - &tradition

Deze mooie lamp hing boven de tafel van de B&B waar wij vorige week een nachtje sliepen, dat herinnerde mij weer even aan deze mooie lamp! Elegantie en een industriële uitstraling komen hier samen. Ik ben fan! Verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen.

 

 

 

 

 

 


No 4. Octo 4240 - Secto

Een klassieker! Deze lamp hangt al boven veel tafels. Een grote jongen, maar door zijn luchtige karakter vraagt hij niet persé om een grote ruimte. Deze lamp wordt met de hang gemaakt in Finland. De lamp is er ook in een kleinere variant en is goed te combineren met de andere hanglampen van Secto.

 

 

 

 

 

 

 


No 5. Mesh - Luceplan

Deze lamp zorgt voor een prachtig statement in een hoge ruimte! de lamp bestaat uit een net van kabels waarbij op ieder kruispunt een ledmodule zit, waarmee verschillende lichtscènes kunnen worden ingesteld! de lamp heeft een doorsnede van 80 of 100 cm. maar is ook in kleinere varianten verkrijgbaar! Supergaaf toch!