· 

#3 Friday's Favourites

Iedere vrijdag deel ik hier 5 van mijn favoriete interieur producten. Deze week was ik lekker veel on the road, ik heb voornamelijk veel events als een vakbeurs, lezingen, showrooms en winkels bezocht, en allemaal in het teken van de trends van nu en straks! Ik heb hier natuurlijk veel toffe dingen gespot, een hele inspirerende week dus! En dit zijn mijn 5 favorieten van deze week! Dus laat je weer lekker inspireren en kijk mee!

No 1. Carter+Gear Vase - Florus Hovers, Cor Unem

 

Geen nieuwe collectie, maar wel favoriet nr. 1 van deze week! Deze toffe Carter en Gear vazen van Cor Unem zijn ontworpen door Floris Hovers.

Dit zijn 2 vazen met een goed verhaal, in het kort: Floris is gek op auto's en alles wat daar mee te maken heeft. Voor het ontwerp van de Gear en de Carter vaas, heeft hij zich dan ook laten inspireren door het motorblok van een auto. Waar deze gegoten is in gietijzer of aluminium is de vaas gegoten uit gietklei. De verschillende vazen zijn met boutjes en moeren aan elkaar te koppelen, dit geeft de vaas natuurlijk een stoere industriële uitstraling en zorgt ervoor dat je de vaas zo lang kunt maken als je zelf wilt. De Vazen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waardoor je natuurlijk ook lekker kunt combineren. Ik ben fan!

 


No 2. Oak Bok chair - Ethnicraft

 

Deze prachtige eikenhouten stoel kwam ik deze week tegen bij Loods 5. Ambacht en elegantie komen in deze stoel heel mooi samen.

Deze vloeiende sculpturale vormen in het hout, gaan we de komende tijd steeds meer zien!

 

 

 

 


No 3. Hanglamp Archy - More

Deze lampen kwam ik tegen op ShowUP deze week. Het toffe aan deze lamp is dat hij gemaakt is van het gipsafval van stukadoors, zo wordt hun afval weer een grondstof voor een nieuw product en is het dus eigenlijk geen afval meer! Weer een mooie product voor een duurzame wereld! 

 

 

 


No 4. K'Willem in huis

Favoriet nummer 4 van deze week zijn eigenlijk alle producten van K'willem in huis. De producten hebben allemaal een speelse imperfectie, met een mooi persoonlijk verhaal. Wat ook weer heel goed past in de trends van dit moment. We hechten steeds meer waarde aan onze spullen, voelen graag een relatie tot een product. Een persoonlijk verhaal versterkt dit. Benieuwd naar het verhaal achter K'willem in huis? kijk dan even hier.

 

 


No 5. Verf van Fairf

Fairf kwam ik eerder al tegen op de Dutch design week. Fairf produceert duurzame verf, gemaakt op basis van water en plantaardig bindmiddel. daarnaast zorgen zij voor een gehele duurzamen keten van productie tot toepassing. De verf is standaard verkrijg baar in 100 mooie kleuren muurverf en lak. Deze verf ga ik binnenkort zeker testen!