Een nieuwe rol voor het kantoor - #3

25 oktober 2021

Het hybride kantoor.

Na deze pandemie, zullen we meer hybride gaan werken. Hybride werken houd in, dat we ons werk niet meer alleen op kantoor uitvoeren, maar op verschillende locaties, zoals bijvoorbeeld vanuit huis. Voor het kantoor betekend dat ook een verandering in functionaliteit. Het kantoor zal hierdoor een nieuwe rol gaan vervullen: Die van het hybride kantoor.

Het hybride kantoor wordt een plek waar we elkaar offline kunnen ontmoeten, overleggen en direct van elkaar kunnen leren. Er is plaats om rustig je werk te kunnen doen, wanneer dit thuis niet lukt. Daarnaast wordt het kantoor een plek voor verbinding, daar waar ook wordt gewerkt aan het “wij-gevoel” binnen de organisatie. En je daarbij gestimuleerd wordt tot een gezonde werk- & levensstijl.

Het nieuwe kantoor behoud daarbij natuurlijk ook zijn representatieve functie, waarin de identiteit van de organisatie tot leven zal komen, dit zorgt voor meer herkenbaarheid, vertrouwen en verbondenheid met zowel de klant als de mederwerker.

Graag laat ik je een aantal voorbeeld schetsen zien hoe dit er in de praktijk uit kan komen te zien:

Bronnen: 1. Too Gethr (2021), The future of the workplace. 2. Wawoe, K.W. (2021), Samenwerken en het kantoor ná corona.

Lees verder:

Nieuwsgierig geworden?

Is jouw merk toe aan een ruimtelijke vertaling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!