De natuur in!

6 augustus 2022

Net als vele anderen, ben ik in mijn vrije tijd graag buiten te vinden. Wandelend met Joris, onze hond, op de racefiets de omgeving ontdekken, of lekker SUPpen met warm weer, ik ga graag de natuur in. Buiten voel ik mij vrij, krijg ik nieuwe energie, laad ik op en beginnen nieuwe ideeën als vanzelf te stromen.

Ook tijdens de vakanties ga ik dus graag de natuur in, het liefst de bergen in, want zodra ik de bergen zie heb ik echt vakantie!  Het landschap kan mij niet ruig genoeg zijn. Vandaar dat dit jaar Noorwegen weer op de vakantieplanning stond! Kamperen in het wild, prachtige vergezichten met ruige rotsen, woeste watervallen, uitgestrekte hoogvlaktes, wat een adembenemend mooi land!

middernachtzon

Niet zo gek dus dat ik weer volledig opgeladen en bomvol inspiraties thuis ben gekomen. De prachtige kleur combinaties en verschillende structuren die bij elkaar komen, maar ook het gevoel dat het oproept, de verwondering, de vrijheid en de rust die je ervaart. Dit gevoel zou je toch altijd willen ervaren?

Dat is ook precies de reden waarom ik dit gevoel, wat we buiten ervaren, binnen wil evenaren. Want ondanks velen van ons graag buiten zijn, zijn we vaak allemaal veel meer binnen. Wist je dat dit in de wintermaanden gemiddeld zelfs bijna 90% van onze tijd is? En daarom verdient ieder interieur ook die extra aandacht! 😉 Zodat we ons ook binnen kunnen verwonderen, tot rust kunnen komen en je je vrij kunt voelen, dan komt de inspiratie vanzelf!

Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Hier vertel ik je dat stap voor stap.

Lees verder:

Nieuwsgierig geworden?

Is jouw merk toe aan een ruimtelijke vertaling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!