Brand Good Interiors

27 december 2022

Brand Good Interiors

Brand Good Interiors – Dit is hoe wij onze gerealiseerde projecten noemen binnen Studio TNK, grote kans dus dat je het al eens voorbij hebt zien komen. En hopelijk gaat er ook gelijk een lichtje bij je branden, als je deze slogan hoort. Het verteld namelijk precies waar mijn kracht en passie ligt, maar ook wat ik belangrijk vind, bij het ontwerpen van nieuwe interieurconcepten. Daarom vertel ik je er graag eens meer over.

Brand Good

In de afgelopen jaren heb ik al aan veel commerciële interieurprojecten mogen werken. Eerst in loondienst en later ook als freelance interieurontwerper en natuurlijk met mijn eigen projecten binnen studio TNK. Ik ontdekte een vlammetje in mij oplaaien, als we het hebben over merkstrategie en (interieur)branding. Binnen dit soort projecten kan ik dus mijn passie, kennis en creativiteit ontzettend goed kwijt!

Want bij een sterk zakelijk interieurontwerp draait alles om jouw merk en organisatie. Om goed te kunnen begrijpen hoe een merk is opgebouwd en hoe je dit omzet naar een goede branding, volgde veel onderzoek en studie uren. Al deze kennis pas ik nu graag toe in mijn werk als interieurarchitect, door strategische en originele interieurconcepten te ontwerpen, op basis van jouw merk.

Je hebt vast weleens heel bewust meegemaakt, wat de ruimtelijke omgeving met je kan doen als mens. Alleen onbewust doet je omgeving nog veel meer met je. Onze fysieke omgeving heeft invloed op hoe we ons voelen, ons gedragen, iets beleven en zelfs op welke beslissingen we nemen. Met deze wetenschap kunnen we er dus voor zorgen dat jouw ruimtes, ook voor jouw merk gaan werken! En dat is toch precies wat je wil?

ontwerp interieur restaurant
middernachtzon

Good Interior

Naast dat zo’n nieuw interieur goed moet zijn voor jouw merk, vind ik het ook erg belangrijk dat het goed is voor de wereld. Want ieder ontwerp is de start van iets nieuws, waarbij er – wanneer je daar niet scherp op bent – al snel een grote afvalberg kan ontstaan. Daarnaast kunnen er in  producten ook stoffen zijn verwerkt, die schadelijk kunnen zijn, voor zowel de maker, de eindgebruiker als onze natuur. 

En daarom vind ik het belangrijk om binnen een ontwerp zoveel mogelijk te kiezen voor duurzame, gezonde materialen en circulaire oplossingen. Want daarmee zorgen we niet alleen voor een mooiere, maar ook voor een betere wereld. Zodat ook onze toekomstige generaties hier van kunnen blijven genieten.

Brand Good Interiors. Goed voor jouw merk en goed voor de wereld dus!

Lees verder:

Nieuwsgierig geworden?

Is jouw merk toe aan een ruimtelijke vertaling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!