Wie is... het gezicht achter Studio TNK

Hi! Dat ben ik, Tineke!

Al op jonge leeftijd was duidelijk dat ik veel creativiteit in mij had. Altijd was ik bezig met het maken van de mooiste knutsel creaties en speelde ik uren de Sims om daarin de mooiste huizen te bouwen. Ik groeide op op de boerderij, tussen de dieren en het hooi en zelfs over de indeling van onze hutten in het hooi werd altijd goed nagedacht. De keuze om een opleiding te kiezen in de richting van interieurontwerp lag dan ook voor de hand. Tijdens mijn studies die hierop volgden groeide de liefde voor interieur & architectuur steeds verder.  

 

In 2017 studeerde ik Cum laude af aan de master interieurarchitectuur van de Universiteit Antwerpen. Met het  project WANDER, won ik dit zelfde jaar samen met mijn medestudent Astrid Stevens, de Vectorworks ontwerpprijs Benelux in de categorie Interieur. 

 

Direct na mijn studie starte ik met een baan in de interieurarchitectuur. Mijn uiteindelijke droom was het starten van mijn eigen ontwerpstudio waarin ik als zelfstandig interieurontwerper mooie waardevolle interieurs mag realiseren, zo is Studio TNK ontstaan.

  

Opleidingen & Diploma’s

  • WO Master in de interieurarchitectuur - Universiteit Antwerpen
  • WO Bachelor in de interieurarchitectuur - Universiteit Antwerpen
  • Cursus Licht ontwerp Interieur - Lighting Design Academy
  • HBO Bachelor Bouwkunde - Hanzehogeschool Groningen
  • MBO interieur, kleur & management - Cibap vakschool Zwolle

     

In de media

 

 

 


Wil jij graag een interieur dat aansluit op jouw wensen en zie je een samenwerking met mij wel zitten?

Neem dan gerust contact met mij op, voor een vrijblijvende kennismaking.