Sta jij op dit moment aan de start van een nieuw woonproject?

Zoals een make-over van de zolder verdieping, een complete verbouwing van je huis, de bouw van een nieuwe woning of heb je verhuisplannen. Dan herken je je hier vast in: Je hebt honderden ideeën, je weet precies wat je allemaal mooi vind, of juist niet. En misschien ben je zelfs al uren door Pinterest aan het scrollen. Maar al deze mooie ideeën omzetten in een concreet plan, waarin alles op zijn plek valt en wat echt bij jou past, dat wil nog niet helemaal lukken. Of misschien komen jouw ideeën zelfs totaal niet overeen met die van je partner. 

 

Gelukkig kan ik je hierbij goed helpen! Ik verras je graag met een ontwerp of advies waaraan jezelf nooit gedacht zou hebben, maar die wel geheel aansluit op jouw wensen, woon- en levensstijl. En waarin aan alle aspecten is gedacht, want verbouwen doe je nu eenmaal niet dagelijks, en als je het dan doet, zorg dan dat alles in een keer goed wordt gedaan! 

 

 

 

 

 


Interieuradvies

Heb je behoefte aan een dosis inspiratie waar je direct mee aan de slag kunt of heb je concrete interieur vragen? Dan help ik graag met een interieuradvies. 

 

 

Interieurontwerp

Ik maak graag een passend interieurontwerp voor jouw woning, welke volledig op jouw leven en woonwensen aansluit.  

 

 

 

Nieuwbouw & verbouw

  Heb je bouw of verbouw plannen? Dan maak ik graag een passend ontwerp. Daarmee zorg je ervoor dat die ene muur straks niet, nèt op de verkeerde plek staat. En jouw woning een fijne en logische indeling krijgt. 

 

 

 


Keuken- & badkamerontwerp

Ben je toe aan een nieuwe keuken of badkamer, dan maak ik graag een ontwerp, welke helemaal aan jouw wensen voldoet.

 

Maatwerk

 Geen ruimte is het zelfde,  het fijne aan maatwerk is dat je hiermee ongeacht de ruimte, het interieur helemaal passend kunt maken.

 


 

 

Geen opdracht is hetzelfde, daarom kijk ik graag welke dienst het beste bij jouw vraag past, zo ontstaat er altijd een goede samenwerking. Dit begint met een kennismaking, hierbij bespreken we alle wensen en eisen en kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw project.