Studio TNK

“De ruimte om ons heen is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen, hoe we iets beleven en ons gedragen. 

Goed nieuws, want met deze wetenschap, kunnen wij een interieurs ontwerpen welke voor jou gaat werken!”

Tineke, studio TNK

Tineke

De drijvende kracht achter Studio TNK is Tineke Gol, met een nuchtere, realistische aanpak, wordt er vanuit Groningen gewerkt aan een verscheidenheid aan interieurprojecten, altijd zet Tineke zich weer vol passie in, om de gaafste interieurs te creëren.

Na het volgen van een opleiding interieur-styling en het afronden van de studie HBO bouwkunde, koos Tineke voor haar passie: Interieurontwerp. Zij studeerde vervolgens Cum laude af aan de Master Interieurarchitectuur van de Universiteit Antwerpen. Direct naar haar afstuderen, won zij de Vectorworks ontwerp prijs Benelux in de categorie interieur.

Na een aantal jaar werken bij verschillende Interieur- en architecten bureau’s, kwamen de interieur-vragen steeds vaker rechtstreeks bij Tineke terecht, hierdoor begon het te kriebelen om zelfstandig te worden en is Studio TNK ontstaan. 

Studio TNK, wij ontwerpen interieurs

Studio TNK ontwerpt interieurs op basis van jouw merk & organisatie.

Want naast dat wij ontzettend houden van mooi ingerichte ruimtes, vinden wij het belangrijk dat zo’n nieuw interieur volledig aansluit op jouw wensen, doelen, dromen & ambitities. Op deze manier ontstaat er altijd een waardevol en passend interieur. Wij zorgen voor de juiste balans tussen architectuur, merkidentiteit, functionaliteit en stijl.

Zo’n Interieurontwerp ontstaat nooit alleen, wij streven er altijd naar om sámen te werken met de opdrachtgever. We dagen je uit om verder te denken en je zicht te verruimen. Deze betrokkenheid is nodig om jouw bedrijf goed te leren kennen en tot waardevolle resultaten te komen.

 

Partners.

Daarnaast werken we ook veel samen met andere partners, vakmensen en leveranciers uit verschillende disciplines. Hierdoor kunnen wij verder gaan, dan onze eigen kennis rijkt en kunnen we altijd passend maatwerk bieden, voor jouw ontwerpvraag. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld architecten, ingenieurs, marketing en communicatie specialisten maar ook aan projectmanagers en uitvoerende partijen. 

Studio TNK, wij ontwerpen interieurs

Onze expertise

Interieurarchitectuur

Interieur branding

Circulair ontwerp

Meubel maatwerk

Bouwkundig

Deze bedrijven gingen je al voor:

Nieuwsgierig geworden?

Mogen wij ook jouw project met zorg uit handen nemen? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!