Nieuwbouw - Zuidlaarderveen

Waar: Zuidlaarderveen

Soort woning: Schuurwoning

Woonstijl: Modern & Eigentijds

In Zuidlaarderveen wordt er op dit moment gebouwd aan deze prachtige vrijstaande villa. De woning is ontworpen door Studio SKA, en is gebaseerd op de typologie van de oude boerderijen in de omgeving van Zuidlaarderveen. Dit is terug te vinden in a.o. de vormgeving,  indeling en materialisatie van de woning. Waardoor het ontwerp een authentiek karakter krijgt, passend  in zijn omgeving.  

Om dit karakter ook in het interieur tot zijn recht te laten komen, kiezen we voor een rustig, neutrale basis, in lijn met de gegeven materialen. In het ontwerp heb ik gewerkt met verschillende contrasten zoals lichte en donkere kleuren en ruwe en gladde afwerkingen. Hiermee kunnen we het spel tussen de lijnen en volumes extra benadrukken, voor een boeiend geheel. 

Een palet met natuurlijke materialen en kleur-tinten met okergele accenten  brengt het geheel bij elkaar. Ook het maatwerk meubilair versterkt het lijnen en vormen spel in  het ontwerp en kent verschillende knusse hoekjes en slimme, praktische oplossingen.  

Nieuwsgierig geworden?

 

Wil jij ook zo’n fijne woning, waar je iedere dag weer blij van wordt? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Dit kan zowel online als offline plaatsvinden.

Vul het formulier in of mail naar: hello@studiotnk.nl, bellen kan ook: 06 5090 9590,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang gratis onze tips voor een interieur met impact!