Werkwijze

Een op maat gemaakt interieurontwerp, ontstaat in samenwerking met jouw als opdrachtgever.  Om tot een goed ontwerp te komen worden een aantal stappen doorlopen.

 

Dat ziet er als volgt uit:

 

Stap 1. Oriëntatie & kennismaking.

Een vrijblijvende kennismaking, waarin we de wensen en behoeften in kaart brengen, en jouw verhaal duidelijk wordt. Voor een duidelijke impressie kom ik graag bij je langs op locatie om de ruimte goed op te kunnen nemen. 

 

Stap 2. Concept ontwerp

Aan de hand van ons eerste gesprek maak ik een inspirerend interieurconcept, aansluitend op jouw verhaal, wensen en behoeften. Bestaande uit een stijlconcept en de eerste ontwerptekeningen  in 2D. 

 

Stap 3. Voorlopig ontwerp

Nadat we het concept ontwerp uitgebreid besproken hebben, verwerk ik alle op- en aanmerkingen in het ontwerp door de tekeningen verder uit te werken. Daarnaast doe ik een voorstel voor kleuren, materialen meubels en verlichting.

 

Stap 3. Definitief ontwerp

Na bespreking van de tekeningen en het voorstel voor het voorlopig ontwerp, maak ik het ontwerp definitief, hierbij werk ik alles uit in een compleet projectdossier met gedetailleerde tekeningen, een concrete weergave van de kleuren, materialen en producten. 

 

Stap 4. Voorbereiding realisatie

Aan de hand van het definitief ontwerp, maak ik de werktekeningen, omschrijvingen en materiaal- en meubelstaten. Waarin kleuren, materialen, meubels en verlichting duidelijk in kaart worden gebracht. Dit vormt de basis voor het aanvragen van offertes. 

 

Stap 5. Realisatie

Ook tijdens de realisatie van het ontwerp blijf ik graag betrokken, om de voortgang en kwaliteit van de uitvoering te kunnen bewaken.

 

Stap 6. Nazorg.

Natuurlijk hoor ik na dit intensieve traject, graag of jouw nieuwe interieur volledig naar wens is. Indien nodig voer ik aanpassingen uit, want ik wil wel dat jij helemaal tevreden bent met jouw nieuwe interieur!

 

 


Geen opdracht is hetzelfde, daarom kijk ik graag welke stappen wij samen gaan doorlopen. Zo ontstaat er altijd een samenwerking die goed bij jouw past. Tijdens een kennismaking kunnen kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw project. Aan de hand van dit gesprek stel ik graag een passende offerte voor jouw op.

 

Wil jij graag een interieur dat voor jouw gaat werken en zie je een samenwerking met mij wel zitten?

Neem dan gerust contact met mij op, voor een vrijblijvende kennismaking.