Het interieur als meerwaarde voor het succes van uw onderneming.

Een plek waar zowel uw werknemers als uw klant zich op hun gemak en welkom voelen, welke praktisch en goed werkbaar is en waarbij letterlijk niets u in de wegstaat. Daar waar ruimte is voor mogelijkheden en nieuwe ideeën. Maar ook een plaats welke aansluit op het verhaal van uw bedrijf en een verlengstuk van uw visitekaartje is. Als dit alles samenvalt, dan is het interieur echt van meerwaarde voor uw bedrijf!

 

Ik help u graag dit te realiseren, dit begint altijd met een kennismaking waarbij ik u maar ook het verhaal achter uw onderneming graag leer kennen. Hierbij neem ik ook graag een kijkje in het gebouw/de ruimtes waarmee u aan de slag wilt. Van hieruit, zet ik al mijn kennis en creativiteit in om een interieur voor u te realiseren waarin alles op zijn plek valt. 

conceptontwikkeling

Een fijn interieur begint met een goed concept. Het vertelt jouw verhaal, wat in alle aspecten is terug te vinden en antwoord geeft op alle vragen. 

Interieurontwerp

Het interieurontwerp is een ruimtelijke vertaling van jouw verhaal, welke volledig reageert op de behoeften en gedraging van de gebruiker. 

Maatwerk

Het fijne aan maatwerk is dat het volledig antwoord geeft op de vraag en hiermee het interieur helemaal passend wordt.Studio TNK ontwerpt en realiseert graag interieurs welke volledige aansluiten op jouw vraag. Dit gaat veel verder dan mooie producten en een goede kleur op de muur. Ik geloof dat het interieur invloed heeft op gevoel, beleving, functioneren en welzijn, kortom het interieur is van invloed op jouw GELUK, aan dat geluk draag ik graag bij. Dit alles doe ik graag met veel passie en een goed verhaal. Dat verhaal is die van jouw, zodat het interieur volledig bij je past, het je blij maakt en je er graag wilt zijn, of nog beter: nooit weer weg wilt! Door dit verhaal op een duurzame manier te vertalen, zorgen we ervoor dat we dit ook later nog verder kunnen vertellen.